29 Şubat 2008 Cuma

Bağlar Bal Farkı


Çok özel bir bal çünkü ...


Yediklerimizin düşüncelerimizi etkilediği inancıyla üretilmektedir.



Doğal olmayan, suni katkı maddelerinin karıştığı, kirli, yapay, karışık, kaynağı belirsiz yiyecekler yersek düşüncelerimiz de, kalbimiz de yediklerimize benzer!
Temiz besinlerle beslenmeyen kalp kirlenir.

Oysa biraz gayret gösterip, katkı maddelerinden uzak, doğal, saf, kaynağını bildiğimiz, nereden geldiğini, kimin ürettiğini, kimin pişirdiğini bildiğimiz sevgi ve inanç ile usulüne uygun, özenle hazırlanmış temiz yiyecekler yediğimizde düşüncelerimiz de, kalbimiz de yediklerimiz gibi saf ve temiz hale dönüşürler.

İçimiz ferahlar ve farklı bir yaşamın kapıları aralanır...

Bu özen, bu anlayış, bu idrak bal üretim sürecinin her anında kendini hissettirir. İlk kovan içi kovan dışı çalışmalardan başlayıp, bal sağım işlemlerinde ve sonrasında, dinlendirmede ve kavanozlama işlemlerinde aynı özen gösterilir. Çünkü her şeyden önce biz bu balı kendimiz yemek üzere üretiyoruz. Sevdiklerimizle paylaşıyoruz.

Bu anlayışın sonucu olarak gıda sektöründe gıda güvenliğini sağlayan uluslararası gıda güvenlik standardı ISO 22000:2005 sertifikası alma çalışmalarımız devam etmektedir.

Aynı şekilde doğal ve katkısız özel ürün olduğunun belgelenmesi anlamına gelen organik ürün belgesi, Tarım Ve Köy İşleri Bakanlığı Ekolojik Ürün Sertifikası alma çalışmalarımız devam etmektedir.


BaglarBal

Hiç yorum yok: